Vimpelin Joulu -lehti

Vimpelin Joulu-lehti 2018 on myynnissä!

Uusinta lehteä on myynnissä 12 euron hintaan Kastanjassa.
Ulkopaikkakunnilla ja ulkomailla asuvat voivat tilata lehteä laittamalla Vimpeli-Seuralle sähköpostia: vimpeliseura[at]gmail.com tai soittamalla tai tekstiviestitse numerosta 040 0860 764 / Hilkka Luoma-aho.

Vimpelin Joulu 2018 kansikuvan on ottanut Harriet Lakaniemi.

Vimpelin Joulu 2018

Vimpelin Joulu 2019 työn alla

Vimpelin Joulu 2019 -lehteen otetaan loppuvuodesta 2018 ja vuoden 2019 aikana syntyneiden ja poisnukkuneiden kuvia. Kuvia tietoineen voi toimittaa sähköpostin liitteenä osoitteeseen vimpeliseura[at]gmail.com. Kuva nimetään eli tallennetaan syntyneen tai poisnukkuneen nimen mukaan (maija malli). Sähköpostin viestiosaan lisätään kuvassa olijan tiedot. Poisnukkuneelta koko nimi – myös aikaisemmat sukunimet – syntymäaika ja kuolinpäivä, syntyneeltä koko nimi, syntymäaika ja vanhempien nimet. Sähköpostin viestiosaan on ehdottomasti kirjattava myös kuvan lähettäjän yhteystiedot. Syntyneen lapsen kuvan julkaisemiseen tarvitaan vanhempien lupa. Joululehteen tarkoitettuja paperikuvia voi viedä skannattavaksi Kukkasalonki Kastanjaan tai toimittaa suoraan joululehden toimitussihteerille.

Myös jutut, runot, kuvat, piirrokset ja muu materiaali ovat tervetulleita. Myös kesäisiä kuvia otetaan vastaan ja erityisesti lasten taiteiluja (kirjoitukset ja piirrokset) kaipaamme kipeästi!

Joululehden tekemisestä Vimpeli-Seura tiedottaa muiden muassa Järviseudun Sanomissa, Torstai-lehdessä sekä kirjaston ja kirkonkylän kauppaliikkeiden ilmoitustauluilla.

Mainosmyynti:
Juhani Mattila p.040-5575363
Tiedustelut: 040 557 5363/Juhani Mattila tai 044 565 2268/Tarja Uusitupa

Vanhoja joululehtiä v. 1975 lähtien voi tiedustella Juhani Mattilalta.