Vimpelin Joulu -lehti

vimjoulu2016

Kansikuva: Harriet Lakaniemi

Vimpelin Joulu-lehti 2016 on myynnissä!

Uusinta lehteä on myynnissä Vuokrakirppis El Veranossa, Kastanjassa ja Musakuvassa.
Ulkopaikkakunnilla ja ulkomailla asuvat voivat tilata lehteä laittamalla Vimpeli-Seuralle sähköpostia: vimpeliseura[at]gmail.com tai soittamalla: p.044 565 2268 / Tarja Uusitupa.

Vimpelin Joulu 2017 työn alla

Vimpelin Joulu 2017 -lehteen otetaan loppuvuodesta 2016 ja vuoden 2017 aikana syntyneiden ja poisnukkuneiden kuvia. Kuvia tietoineen voi toimittaa sähköpostin liitteenä osoitteeseen vimpeliseura[at]gmail.com. Kuva nimetään eli tallennetaan syntyneen tai poisnukkuneen nimen mukaan (maija malli). Sähköpostin viestiosaan lisätään kuvassa olijan tiedot. Poisnukkuneelta koko nimi – myös aikaisemmat sukunimet – syntymäaika ja kuolinpäivä, syntyneeltä koko nimi, syntymäaika ja vanhempien nimet. Sähköpostin viestiosaan on ehdottomasti kirjattava myös kuvan lähettäjän yhteystiedot. Syntyneen lapsen kuvan julkaisemiseen tarvitaan vanhempien lupa. Joululehteen tarkoitettuja paperikuvia voi viedä skannattavaksi Kukkasalonki Kastanjaan tai toimittaa suoraan joululehden toimitussihteerille.

Myös jutut, runot, kuvat, piirokset ja muu materiaali ovat tervetulleita. Myös kesäisiä kuvia otetaan vastaan ja erityisesti lasten taiteiluja (kirjoitukset ja piirrokset) kaipaamme kipeästi!

Joululehden tekemisestä Vimpeli-Seura tiedottaa muiden muassa Järviseudun Sanomissa, Torstai-lehdessä sekä kirjaston ja kirkonkylän kauppaliikkeiden ilmoitustauluilla.

Mainosmyynti:
Juhani Mattila p.040-5575363
Tiedustelut: 040 557 5363/Juhani Mattila tai 044 565 2268/Tarja Uusitupa

Vanhoja joululehtiä v. 1975 lähtien voi tiedustella Juhani Mattilalta.