Vimpelin Joulu -lehti

Kansikuvassa on Harriet Lakaniemen kuvaama,Vimpelin nimikkolintu kuukkeli.

Vimpelin Joulu-lehti 2017 on myynnissä!

Uusinta lehteä on myynnissä Vuokrakirppis El Veranossa ja Kastanjassa.
Ulkopaikkakunnilla ja ulkomailla asuvat voivat tilata lehteä laittamalla Vimpeli-Seuralle sähköpostia: vimpeliseura[at]gmail.com tai tekstiviestillä: 044 565 2268.

Vimpelin Joulu 2018 työn alla

Vimpelin Joulu 2018 -lehteen otetaan loppuvuodesta 2017 ja vuoden 2018 aikana syntyneiden ja poisnukkuneiden kuvia. Kuvia tietoineen voi toimittaa sähköpostin liitteenä osoitteeseen vimpeliseura[at]gmail.com. Kuva nimetään eli tallennetaan syntyneen tai poisnukkuneen nimen mukaan (maija malli). Sähköpostin viestiosaan lisätään kuvassa olijan tiedot. Poisnukkuneelta koko nimi – myös aikaisemmat sukunimet – syntymäaika ja kuolinpäivä, syntyneeltä koko nimi, syntymäaika ja vanhempien nimet. Sähköpostin viestiosaan on ehdottomasti kirjattava myös kuvan lähettäjän yhteystiedot. Syntyneen lapsen kuvan julkaisemiseen tarvitaan vanhempien lupa. Joululehteen tarkoitettuja paperikuvia voi viedä skannattavaksi Kukkasalonki Kastanjaan tai toimittaa suoraan joululehden toimitussihteerille.

Myös jutut, runot, kuvat, piirokset ja muu materiaali ovat tervetulleita. Myös kesäisiä kuvia otetaan vastaan ja erityisesti lasten taiteiluja (kirjoitukset ja piirrokset) kaipaamme kipeästi!

Joululehden tekemisestä Vimpeli-Seura tiedottaa muiden muassa Järviseudun Sanomissa, Torstai-lehdessä sekä kirjaston ja kirkonkylän kauppaliikkeiden ilmoitustauluilla.

Mainosmyynti:
Juhani Mattila p.040-5575363
Tiedustelut: 040 557 5363/Juhani Mattila tai 044 565 2268/Tarja Uusitupa

Vanhoja joululehtiä v. 1975 lähtien voi tiedustella Juhani Mattilalta.