Vimpelin Joulu -lehti

Vimpelin Joulu-lehti 2020 on myynnissä!

Uusinta lehteä on myynnissä 12 euron hintaan Kastanjassa.
Ulkopaikkakunnilla ja ulkomailla asuvat voivat tilata lehteä laittamalla Vimpeli-Seuralle sähköpostia: vimpeliseura[at]gmail.com tai soittamalla tai tekstiviestitse numeroista 040 7481462 ja 0400 569350.

Vimpelin Joulu 2021 työn alla

Vimpelin Joulu 2021 -lehteen otetaan loppuvuodesta 2020 ja vuoden 2021 aikana syntyneiden ja poisnukkuneiden kuvia. Kuvia tietoineen voi toimittaa sähköpostin liitteenä osoitteeseen vimpeliseura[at]gmail.com. Kuva nimetään eli tallennetaan syntyneen tai poisnukkuneen nimen mukaan (maija malli). Sähköpostin viestiosaan lisätään kuvassa olijan tiedot. Poisnukkuneelta koko nimi – myös aikaisemmat sukunimet – syntymäaika ja kuolinpäivä, syntyneeltä koko nimi, syntymäaika ja vanhempien nimet. Sähköpostin viestiosaan on ehdottomasti kirjattava myös kuvan lähettäjän yhteystiedot. Syntyneen lapsen kuvan julkaisemiseen tarvitaan vanhempien lupa. Joululehteen tarkoitettuja paperikuvia voi viedä skannattavaksi Kukkasalonki Kastanjaan tai toimittaa suoraan joululehden toimitussihteerille.

Myös jutut, runot, kuvat, piirrokset ja muu materiaali ovat tervetulleita. Myös kesäisiä kuvia otetaan vastaan ja erityisesti lasten taiteiluja (kirjoitukset ja piirrokset) kaipaamme kipeästi!

Joululehden tekemisestä Vimpeli-Seura tiedottaa muiden muassa Järviseudun Sanomissa, Torstai-lehdessä sekä kirjaston ja kirkonkylän kauppaliikkeiden ilmoitustauluilla.

Mainosmyynti:
Juhani Mattila p. 040-5575363
Tiedustelut: 040 557 5363 / Juhani Mattila

Vanhoja joululehtiä v. 1975 lähtien voi tiedustella Juhani Mattilalta.