Museolla Soi

Myös vuoden 2019 tapahtuma videoitiin Markku Lehtolan toimesta ja kooste on nähtävillä YouTubessa.

Museolla Soi 2019 videokooste.

Vimpeli-Seura r.y. järjesti Vimpelin Suksitehdas- ja Pesäpallomuseon pihapiirissä 13. kerran Museolla Soi-tapahtuman 5.7.2019.

Esiintyjinä oli lähes kaksikymmentä paikallista ja lähialueen taitajaa sekä yleisön pyynnöstä, vuosikymmeniä artistina Suomea kiertänyt Arja Havakka.

Traileri tapahtuman esiintyjistä:

Museolla Soi 2018

Vuoden 2018 tapahtuma järjestettiin perjantaina 20. heinäkuuta kello 18. Esiintymässä tällä kertaa olivat Kultaisen Harmonikka -kilpailun voittaja Janina Suihkola, Järviseudun Pelimannit, Miikku Pekkala, Salla Pajala, Emilia Pajala säes. Jenna Isoniemi ja Sisko Kielinen.

Juontajana toimi Teuvo Mäkelä.

Katso Markku Lehtolan koostama video kesän 2018 Museolla Soi tapahtumasta:

Katso Markku Lehtolan ennakkovideo:

Museolla Soi 2017

Museolla Soi -tapahtuma järjestettiin kesällä 2017 poikkeuksellisesti keskiviikkona 12.7.2017 klo 18 ja samalla juhlittiin täytekakkukahvein 70 vuotta toiminutta Vimpeli-Seuraa.

Museolle kerääntyi Vimpeli-Seuran juhlavuoden kunniaksi ennätysyleisö.

Paikalle kertyi ennätysmäärä yleisöä ja suksitehdasmuseo pullisteli tyytyväistä väkeä. Esiintymässä olivat Lehtimäen Pelimannit, Duo Aira Kontiainen ja Veikko Männikkö, Silverado Country Band, sekä sieviläinen nuori haitarivirtuoosi Janina Suihkola. Illan juontajana toimi isänsä jalanjälkiä seuraten Miianella Herrala o.s. Mäkelä.

Katso Markku Lehtolan videokooste Museolla Soi 2017 tapahtumasta!

Kuvia kesän 2016 ja 2017 tapahtumasta Facebookissa!