Sukukokousta suunnitellaan

Strangin ja Spangarin sukuseuran hallitus kokoontui 26. syyskuuta suunnittelemaan ensi kesän sukukokousta ja 20-vuotisjuhlaa.  Kokoukseen oli kutsuttu myös muutamia sukuseuran alkuvuosien toimintaan aktiivisti osallistuneita jäseniä. Seuraava suvun tapaaminen päätettiin järjestää ensi kesänä Vimpelissä 15.-16. heinäkuuta. Yksi päivien ohjelmanumero tulee olemaan Panu Valon tekemä Väinämöisen lauluihin pohjautua musiikkiteatteriesitys.

Sirkka Männikkö

Sukuseuran puheenjohtaja

One comment

• Helena Kjellman, syntynyt Söderman, Ala-Ähtävältä

Hei!
    Anders Spangar niminen henkilö tuli Vimpelistä vävypojaksi Sparfin tilalle Ala-Ähtävällä Iso Vihan jälkeen. Sen omistaja oli ryssät tapettu ja hänen poikansa oli joutunut vangiksi ”Rysslandille”.
    Minun isän Gunnar Södermanin, syntynyt 1906, isoäiti oli Maria Sofia Sparfin, Ala-Ähtävältä. Se Anders Sparf, entinen Spangar, oli Maria Sofia Sparfin isoisoisä. Marian isä oli tullut kanssa vävypojaksi Sparfin tilalle ja hänen nimensä oli Hans Mattsson Rif Edsevöstä, Kolppi. Olisin kiitollinen tiedoista tämän Anders Spangarin sukujuuresta.