Museolla Soi 10 vuotta

Kesällä vietetään Museolla Soi -tapahtumaa hieman komeammasti, sillä tapahtuma täyttää 10 vuotta!

museolla_soi

Perjantaina 8.7.2016 klo 18 alkavassa juhlaillassa on tarjolla hyvän, paikallisen musiikin lisäksi kakkukahvit ja toivottavasti sään haltijat suosivat meitä niin, että pystymme viettämään iltaa museon pihapiirissä, eikä meidän tarvitse sulloutua sisätiloihin.

Muusikoiden ilmoittautumisia otetaan vielä vastaan, ottakaas yhteyttä seuran puheenjohtajaan Tarja Uusitupaan p. 044-5652268 tai laittakaa viestiä sähköpostitse: vimpeliseura[at]gmail.com mahdollisimman pian!

Merkkaa juhlapäivä jo kalenteriin, kerro myös kaverille ja tulkaa yhdessä juhlistamaan hienoa, jo perinteeksi muodostunutta tapahtumaa!

Tervetuloa!