Vimpelin Joulu -lehti sai uuden toimitussihteerin

Vimpeli-Seura sai kesällä pidetyssä kokouksessaan Vimpelin Joulu -lehdelle uuden toimitussihteerin. Lehden toimituksellista aineistoa ja siihen tulevaa materiaalia alkaa työstää Niina Uusitupa, jolle voi myös antaa vielä viime hetken juttuvinkkejä.

Lehteen tarkoitettua materiaalia, vaikkapa runoja ja kertomuksia, voi toimittaa lokakuun loppuun saakka sähköpostin liitetiedostoina osoitteeseen vimpeliseura@gmail.com, josta toimitus valitsee lehteen julkaistavaksi sopivaa aineistoa. Myös monenlaisia piirroksia ja kuvia, myös kesäisiä, voi tarjota lähettämällä ne samaiseen sähköpostiosoitteeseen.

Paperikuvia voi viedä skannattavaksi Kukkasalonki Kastanjaan tai toimittaa suoraan joululehden toimituskunnalle. Loppuvuodesta 2015 ja vuoden 2016 aikana syntyneiden tai poisnukkuneiden kuvat nimetään/tallennetaan nimen mukaan (maija_malli). Sähköpostin viestiosaan lisätään kuvassa olijan tiedot: poisnukkuneelta koko nimi – myös aiemmat sukunimet-, syntymäaika ja kuolinpäivä. Syntyneeltä koko nimi, syntymäaika ja vanhempien nimet. Lapsen kuvan ja tietojen julkaisuun pitää olla vanhempien lupa. Muista liittää viestiosaan myös kuvan lähettäjän yhteystiedot, jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä.

Tiedustelut: 044 565 2269/Niina Uusitupa, 040 557 5363/Juhani Mattila tai 044 565 2268/Tarja Uusitupa