Yhteislauluillassa lauletaan korkealta ja kovaa

Maanantaina 10.huhtikuuta kokoonnuttiin Jäykäntuvalle hiomaan tekniikkaa ja kerättiin yhteislauluillan laulut nippuun. Paikalla oli Vimpeli-Seuran väen lisäksi Windalan Pelimannit, Aira Kontiainen ja Heikki Isoniemi.

Vimpeli-Seura järjestää keskiviikkona 26.4. yhteislauluillan. Illan lauluja säestävät Heikki Isoniemi ja Windalan Pelimannit. Esilaulajaksi järjestäjät saivat houkuteltua Aira Kontiaisen, joten on varmaa, että sävellajit ja tempo pysyvät hallinnassa. Iltaan valitut viisut ovat kaikille tuttuja, mutta varmuuden vuoksi sanat heijastetaan videotykillä seinälle, joten kenenkään ei tarvitse kaivella sanoituksia muistin syövereistä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja äänihuulia voidellaan seuran tarjoamalla kahvilla. Kahvittelun ohessa voi ihailla Jäykäntuvan uusittua sisustusta, kun talviverhot on pakattu varastoon ja taitaa kevät muutenkin tuvassa näyttäytyä. Ilta aloitetaan ääniä viritellen klo 18, kaikenikäiset laulelijat innolla mukaan.

”Meillä ei pisteitä lasketa, kettää ei puoteta, vaan kaikki pääsöö jatkoon. Tuu mukaan!”

Vimpeli-Seura ry