Museolla Soi juhlavuoden kunniaksi

Tänä vuonna museolla soi poikkeuksellisesti keskiviikkoiltana 12. heinäkuuta ja ilta Suksitehdasmuseolla aloitetaan kello 17:30. Heti alussa juodaan Vimpeli-Seuran 70 vuotisen taipaleen kunniaksi täytekakkukahvit ja tapahtumassa laulellaan myös yhteislauluja Aira Kontiaisen johdolla.

Lisäksi illanviettoon osallistuu jo viime kesänä tapahtumassa hyväksi havaittu kantripumppu Silverado ja viime hetken vahvistuksena illassa pääsemme kuulemaan Lehtimäen Pelimanneja ja Kultainen Harmonikka -kisassa ansioitunutta Janina Suihkolaa. Suihkola opiskelee Kaustisen musiikkilukiossa ja on kotoisin Sievistä.

Jo vuodesta 1947 toiminut Vimpeli-Seura on ennättänyt toimintansa aikana tarjoamaan paikallisille paljon monenlaisia kulttuurielämyksiä ja tähänkin tilaisuuteen on kaikille vapaa pääsy. Tulkaapa siis joukolla tapaamaan tuttuja ja viettämään iloista kesäiltaa!

Vimpeli-Seura Ry:n johtokunta