Vimpelin Joulu 2017 -lehti jo työn alla

Vaikka kesä on kukkeimmillaan, aletaan Vimpeli-Seurassa jo virittäytymään seuraavan joululehden tekoon. Tulevaan Vimpelin Joulu 2017 -lehteen otetaan jo vastaan loppuvuodesta 2016 ja vuoden 2017 aikana syntyneiden ja poisnukkuneiden kuvia, sekä mielellään myös muuta materiaalia.

Kuvia tietoineen voi toimittaa sähköpostin liitteenä osoitteeseen vimpeliseura[at]gmail.com. Kuva nimetään syntyneen tai poisnukkuneen nimen mukaan (maija_malli). Sähköpostin viestiosaan lisätään kuvassa olijan tiedot. Poisnukkuneelta koko nimi – myös aikaisemmat sukunimet – syntymäaika ja kuolinpäivä. Syntyneeltä koko nimi, syntymäaika ja vanhempien nimet. Sähköpostin viestiosaan on ehdottomasti kirjattava myös kuvan lähettäjän yhteystiedot. Syntyneen lapsen kuvan julkaisemiseen tarvitaan vanhempien lupa.

Joululehteen tarkoitettuja paperikuvia voi viedä skannattavaksi Kukkasalonki Kastanjaan tai toimittaa suoraan johtokunnan väelle.

Vimpelin Joulu -lehden toimituskunta