Vimpelin Joulu 2017 valmis!

Kansikuvassa on Harriet Lakaniemen kuvaama Vimpelin nimikkolintu kuukkeli.

Uuden uutukainen, entistäkin ehompi joululehti on tullut painosta ja sitä on myyty jo joulunavaustapahtumassa liikuntahallilla.

Värikkäässä ja kauniisti kuvitetussa joululehdessä on perinteiseen tyyliin kerätty vuoden aikana syntyneiden ja poisnukkuneiden kuvat. Lehden lukijat saavat uutukaisen lehden sivuilla myös terveisiä Irlannista ja Englannista asti, ja tietenkin kirjoituksista ja kuvista paistaa Suomi 100 -teema, unohtamatta historiaa mm. lottien sotamuisteluksia ja useita mielenkiintoisia henkilötarinoita.

Lehteä voi ostaa entiseen malliin Kastanjasta ja El Veranosta, tilauksia muualle maailmalle otetaan vastaan tekstiviestitse p. 044 5652268, sähköpostitse: vimpeliseura@gmail.com tai voit jättää tilauksesi myös kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Lehden hinta on 10€ ja postitettaviin lehtiin lisätään lähetyskulut.

Vimpeli-Seura ry:n joululehtitoimikunta kiittää kaikkia lehdentekoon osallistuneita ja toivottaa kaikille oikein mukavia lukuhetkiä tuhdin lukupaketin äärellä!