Jäykäntuvalla lauletaan!

Musiikki on Taija ja Antti Purolan tapa elää. Kuva Puroloitten kotialbumista, kuvankäsittely Markku Lehtola.

Vimpeli-Seura järjestää jälleen suositun yhteislauluillan Jäykäntuvalla keskiviikkona 7.3. kello 18.

Illan vetäjät, itäkyläläissyntyinen Antti ja hänen puolisonsa Taija Purola saapuvat Seinäjoelta ja ovat tuttuja entuudestaan alueellamme ja he ovat esiintyneet mm. Lappajärven Paalujazzeilla, Rajaseudun Saluunassa ja erilaisissa yksityistilaisuuksissa.

Marit ja Mikot -kuoron taiteellisena johtajana toimiva Antti Purola säestää yhteislauluja haitarilla ja pariskunta esittää illan aikana myös pari kappaletta duona, joten yhteislauluillan yleisö pääsee välillä myös kuuntelijan rooliin lepuuttelemaan keuhkojaan.

Kielijänteet avataan pullakahveilla heti tilaisuuden alussa. Yhteislauluilta on kaikille avoin, joten ota myös kaveri mukaan!

Esittely illan laulattajista: http://purolat.blogspot.fi/
Katso myös ”Taivaan tie”, kappale tulee tutuksi illan aikana: https://www.youtube.com/watch?v=KfU0196JfBQ

Illan aikana esitettävät laulut: Lapinäidin kehtolaulu, Rosvo-Roope, Muurari, Emma, Nuotiolaulu, Iltanuotiolla, Ajomies, Puhelinlangat laulaa, Kirieen sulle kiriootan, Isoisän olkihattu, Rakastan elämää, Iltatuulen viesti, Oi niitä aikoja ja Käymme yhdessä ain

 

 

Yhteistyössä mukana:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.