Museolla Soi perjantaina

Viime kesänä museo pullisteli kiitollista yleisöä.

Vimpelin Suksitehdasmuseolla vietetään ensi perjantaina 20.7. perinteistä musiikki-iltaa. Viime vuonna taiturimaisella haitarinsoitollaan yleisöä hämmästyttänyt sieviläinen Janina Suihkola kasvatti juuri musiikkimeriittejään voittamalla Kultainen Harmonikka -kilpailun ja tulee tänäkin vuonna museolle esiintymään. Janinan lisäksi lehtereille nousevat Järviseudun Pelimannit, Emilia Latvala, Salla Pajala, Miikku Pekkala ja Sisko Kielinen.

Koska sääennuste lupailee sadetta, ollaan museolla varauduttu siihen, että konsertti pidetään sisätiloissa. Tällä kertaa istumapaikat eivät lopu kesken, sillä tuoleja on tuotu mm. Jäykäntuvalta lisää ja konserttia voi seurata paikalle tuodun, erillisen screeninkin kautta.

Iltakuudelta alkavan tilaisuuden alussa juodaan Vimpeli-Seuran tarjoamat kahvit, joten paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin.